skip to Main Content

Begeleiding van A – Z

Organisatieadvies op maat

Zeer scherpe tarieven

MDGZ helpt u bij crisisbeheersing

Heeft u als organisatie al eens nagedacht over uw crisisstructuur en de werkwijze tijdens een crisis? Dat is heel mooi, maar tijdens een daadwerkelijke crisis bent u toch afhankelijk van de handelingen van de mensen binnen uw organisatie. Door hen goed voor te bereiden op een crisissituatie vergroot u de kans op een goede afloop aanzienlijk. MDGZ helpt u hier graag bij.

Zelf ervaren

Wij denken dat de beste manier om iets te leren is door het zelf te ervaren. Vervolgens moet er dan op die ervaring gereflecteerd worden en dan kan er meer worden geoefend. Tijdens een crisistraining van MDGZ gaan de werknemers van uw organisatie daarom na de theoretische uitleg vooral zelf aan de slag. Hierbij ondersteunen wij met tips, adviezen, praktische modellen en andere instrumenten voor crisisbeheersing. Dankzij hun jarenlange ervaring in het werkveld weten onze professionals alles over crisismanagement, en die kennis delen zij graag met u!

Crisistraining voor alle sectoren

MDGZ verzorgt crisistrainingen, opleidingen en oefeningen voor organisaties uit alle sectoren. Vrijwel alle bedrijven kunnen te maken krijgen met een crisis, van gemeentes tot waterschappen, van fabrieken tot de financiƫle sector. Wij helpen al deze bedrijven om zich goed voor te bereiden op een onverhoopte crisissituatie. Wilt u hulp bij het crisismanagement van uw organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hier op de site!

Trainingen voor nieuwe werknemers

Zijn er net een aantal nieuwe werknemers in uw bedrijf begonnen die u graag op de hoogte wilt brengen van uw crisisplan? Ook dan kunt u rekenen op de hulp van MDGZ. Bij ons kunnen zij een versnelde opleiding volgen waarin ze helemaal op de hoogte worden gebracht over het crisisprotocol van uw organisatie. Deze cursus kan ook zeer nuttig zijn als opfrisser voor werknemers die lang geleden al zijn opgeleid. Zo zijn binnen de kortste keren al uw werknemers weer up-to-date over de gewenste handelingen in een crisissituatie.

Schakel MDGZ in voor hulp bij uw crisismanagement

Wilt u graag weten wat wij kunnen betekenen voor het crisismanagement van uw bedrijf? Of heeft u een andere vraag voor ons? Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel uw boodschap voor ons achterlaten, wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk. Wilt u liever mailen? Stuur uw mail dan naar [email protected]. MDGZ helpt u graag bij het crisismanagement van uw organisatie!

Back To Top