skip to Main Content

Over MDGZ

Wilt u graag de omzet van uw bedrijf vergroten, de prestaties van uw organisatie verbeteren, of uw bedrijf verder innoveren en professionaliseren? Dan bent u bij organisatieadviesbureau MDGZ aan het juiste adres! Al jarenlang voorzien wij onze opdrachtgevers van hoogwaardig bedrijfsadvies en slimme maatwerkoplossingen.

De diensten van MDGZ

Bij MDGZ kunt u terecht voor de meest uiteenlopende diensten. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld:

  • Bedrijfsanalyses en bedrijfsadvies
  • De ontwikkeling van uw businessplan
  • Het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek
  • Een klanttevredenheidsonderzoek
  • Nieuwe ideëen, inzicht en inspiratie<//li>

Omdat wij als organisatieadviesbureau ook beschikbaar willen zijn voor kleinere bedrijven, hanteren wij zeer scherpe tarieven.

Abonnementsvormen

U kunt er voor kiezen om onze adviseurs al vanaf één dagdeel bij uw organisatie langs te laten komen, maar u heeft ook de mogelijkheid om een abonnement bij ons af te sluiten. Op deze manier ontvangt u een mooie korting op onze hoogwaardige service. Met zo’n abonnement monitoren wij de voortgang van uw bedrijf door middel van verschillende organisatie scans, voorzien wij u van passend advies en krijgt u van ons regelmatig een rapportage met infographics.

Contact met MDGZ

Heeft u interesse in onze diensten? Of bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier hier op de site. Wij helpen u graag met het ontwikkelen van uw organisatie!

Begeleiding van A – Z

Organisatieadvies op maat

Zeer scherpe tarieven

Back To Top