skip to Main Content

Begeleiding van A – Z

Organisatieadvies op maat

Zeer scherpe tarieven

Advies bij het functioneren van uw team

Hoe succesvol uw organisatie is, is voor een groot deel afhankelijk van het functioneren van de verschillende teams die actief zijn binnen uw organisatie. MDGZ bekijkt samen met u hoe het team van werknemers binnen uw organisatie functioneert. Welke talenten bestaan er binnen het team? En hoe functioneert het team als geheel? Door middel van teamcoaching focust MDGZ zich op het collectief van uw team in plaats van op de individuele teamleden. Wij helpen u en uw team met het vormen van nieuwe gedragspatronen om uw team (weer) in beweging te zetten.

Teamcoaching door MDGZ

Wanneer een van de professionals van MDGZ bij uw organisatie langskomt voor teamcoaching, zult u daarvan mooie resultaten opmerken zoals verbetering van de communicatie, een betere samenwerking en doelgericht samenspel tussen teamleden. Onze coaching is gericht op onderlinge relaties, ontwikkelfases, rollen en onderstromen binnen het team. Ook faciliteren wij eigenaarschap van het individu, wat nodig is om de teamontwikkeling verder door te zetten. Wij leren ieder teamlid om effectief de eigen teamrol te vervullen.

Verschillende fasen in teamontwikkeling

Een team gaat vanaf de start een aantal fases door. Iedere fase heeft weer andere kenmerken. Wij vertellen wat wij in verschillende fases in de groepsdynamica van uw team voor u kunnen betekenen:

  • In de startfase ondersteunen wij u om uw nieuwe team zo snel mogelijk naar het juiste niveau van functioneren te brengen
  • Is er sprake van disfunctioneel gedrag binnen uw team, waardoor er onderlinge conflicten ontstaan? Dan heeft u waarschijnlijk baat bij teamcoaching.
  • Door middel van crisismanagement leert het team om te kijken naar de eigen effectiviteit in crisissituaties.
  • Door het begeleiden van u als teamcoach bieden wij u een theoretische onderbouwing van uw coachingsproces

Neem contact op met MDGZ

Heeft u behoefte aan teamontwikkeling door middel van de coaching van MDGZ, bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven of heeft u een andere vraag voor ons? Stel uw vragen gerust, wij helpen u graag. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel uw boodschap voor ons achterlaten, u krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Wilt u liever mailen? Stuur uw mail dan naar [email protected]. MDGZ helpt u graag bij de ontwikkeling van uw team!

Back To Top