skip to Main Content

Begeleiding van A – Z

Organisatieadvies op maat

Zeer scherpe tarieven

Professionele interim-managers

Het bedrijfsleven staat nooit stil. Constant doen er zich nieuwe situaties voor waar u als organisatie op moet reageren. Daarom is het erg lastig wanneer uw bedrijf tijdelijk zonder goede manager komt te zitten. Gelukkig biedt MDGZ professionele en capabele interim managers die uw bedrijf verder helpen. Wilt u meer informatie over interim management? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier hier op de site.

Een interim manager van MDGZ

Bent u op zoek naar een interim-manager die uw organisatie naar een hoger niveau kan tillen? Of zoekt u iemand om de implementatie van uw nieuwe beleid in goede banen te leiden? Dan bent u bij MDGZ aan het juiste adres! Het selecteren van een geschikte kandidaat kan een langdurig proces zijn, gelukkig hebben wij een aantal kundige professionele interim-managers in huis die deze functie voor u kunnen vervullen! Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste kandidaat heeft gekozen.

De juiste match voor elke organisatie

Wanneer een organisatie ons inschakelt om een geschikte interim-manager te vinden, dan gaan wij eerst in gesprek over de behoeften en de wensen van onze klant. Zo zijn we in staat om de geschikte kandidaat uit onze ruime pool van professionals te selecteren. Al onze kandidaten zijn betrouwbaar en resultaatgericht. Wij hebben kandidaten met uiteenlopende expertisegebieden in dienst, zoals:

  • HRM
  • Bestuur
  • Implementatiemanagement
  • Marketing en communicatie
  • Logistiek
  • Organisatieontwerp

Zo zit er altijd een kandidaat tussen die past bij uw wensen. Omdat onze professionals altijd jarenlange werkervaring in het vakgebied meebrengen zijn ze zowel in staat tot het uitvoeren van de taken van de lijnfunctie als tot het uitvoeren van taken van programma- en projectmanagers.

De werkwijze van MDGZ

Wanneer u MDGZ inschakelt om voor u een interim-manager te werven, dan verdiepen wij ons eerst in de bedrijfscultuur en de gewenste managementstijl. Vervolgens zullen wij door middel van een zorgvuldige screening de juiste match voor u selecteren. Samen met u stellen wij vervolgens een aantal toetsbare doelstellingen op. Terwijl onze interim-manager bij u aan de slag is kunt u rekenen op onze professionele ondersteuning. We eindigen het traject met een evaluatie en begeleiden u in de borging van continuïteit.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u ons inschakelen om voor uw interim management te verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op door ons een bericht te sturen via het formulier hier op de site. MDGZ staat voor u klaar om u te helpen met uw interim management!

Back To Top