skip to Main Content

Begeleiding van A – Z

Organisatieadvies op maat

Zeer scherpe tarieven

Voorkom beveiligingsrisico’s

Steeds vaker verschijnen er op internet nieuwsberichten over gelekte informatie. Deze (vaak gevoelige) informatie is dan door een hacker openbaar gemaakt. Dat is natuurlijk de nachtmerrie van iedere organisatie. Daarom helpt MDGZ u graag om uw data security te verbeteren. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het formulier hier op de pagina of stuur een mail naar [email protected].

Het data security programma van MDGZ

MDGZ heeft een uitgebreid data security programma waarmee wij u helpen om uw data security te verbeteren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Trainingsprogramma’s in awareness
  • Testen en toetsing van uw data security
  • Security coaching
  • Anti-Fraude management
  • Big data analyse
  • Hulp bij urgente beveiligingsincidenten

Heeft u vragen over uw data security? Dan bent u bij MDGZ aan het juiste adres! Wij maken een scan van uw huidige situatie en brengen de risico’s en oplossingen overzichtelijk voor u in kaart.

Risico indicatoren herkennen

Een eerste stap in het verbeteren van uw data security is het kunnen herkennen van risico indicatoren. Maakt de site of applicatie van uw bedrijf gebruik van invoervelden? Dan is dat een reden om alert te zijn. Zo kan één slecht beveiligd invoerveld er al voor zorgen dat de hele achterliggende database gemakkelijk door een hacker inzichtelijk kan worden gemaakt. Ook bij interne applicaties is het van groot belang dat u deze goed beveiligd. Vaak laat de beveiliging van deze applicaties te wensen over. Zo kan de data van uw interne applicatie bewust of onbewust gemanipuleerd worden door een van uw medewerkers. Daarnaast vormen verouderde componenten en bibliotheken een groot beveiligingsrisico. Voer daarom minstens twee keer per jaar een grondig technisch onderhoud uit om uw applicaties up-to-date te houden.

Stel uw vraag aan MDGZ

De experts van MDGZ helpen u graag met de verbetering van uw data security. Wilt u weten hoe wij u hiermee kunnen helpen? Of heeft u een andere vraag voor ons? Laat dan een bericht voor ons achter via het formulier hier op de site, u krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Stelt u uw vraag liever per mail? Stuur uw bericht dan naar [email protected]. MDGZ is dé expert waar u moet zijn om uw data security te verbeteren!

Back To Top