skip to Main Content

Begeleiding van A – Z

Organisatieadvies op maat

Zeer scherpe tarieven

Maak uw organisatie sterker met organisatieadvies van MDGZ

Wilt u uw organisatie naar een hoger niveau tillen? Daar wil MDGZ u bij helpen! Door ons organisatieadvies leert u om de kansen en de behoeften van uw bedrijf boven tafel te krijgen en hier op in te spelen. Wilt u weten wat MDGZ voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Advies op verschillende vlakken

Er komt veel bij kijken om een organisatie goed te besturen. U heeft daarvoor niet alleen bestuurlijke kennis nodig, maar ook kennis over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsontwikkeling. MDGZ voorziet u graag van organisatieadvies over bijvoorbeeld:

  • Uw bedrijfsstrategie
  • Teamontwikkeling
  • Crisismanagement
  • Interim management
  • Technologie & innovatie
  • Data security

Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier hier op de site of mail naar [email protected].

De werkwijze van MDGZ

Al vele tevreden klanten uit allerlei sectoren gingen u voor in hun keuze voor MDGZ. Wij verrichten voor hen de meest uiteenlopende taken, van het voorzien in advies over strategie tot aan hulp bieden bij het uitvoeren van een beleidsplan. Het kan allemaal bij MDGZ. Wanneer u uw organisatie bij ons aanmeldt, gaan wij eerst een organisatiescan voor u uitvoeren om de kansen van uw bedrijf in één opslag helder en overzichtelijk te maken.

Kortom, wat gaat goed en wat kan beter? Deze scan biedt waardevolle informatie over de professionaliteit van uw organisatie en uw omzet. Vervolgens bekijken wij samen met u welke werkzaamheden er nodig zijn om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Deze doelen worden samen met u helder en uitvoerbaar geformuleerd en op papier gezet. Vervolgens kan het coachingstraject van start gaan waarin wij u, uw organisatie en uw medewerkers begeleiden naar een succesvolle organisatie die klaar is voor de toekomst.

Contact met MDGZ

Wilt u MDGZ graag inschakelen om u verder te helpen bij het ontwikkelen van uw organisatie? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Stel hem gerust, wij staan u graag te woord. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. U kunt ook mailen naar [email protected]. MDGZ voorziet u graag van organisatieadvies!

Back To Top