skip to Main Content

Begeleiding van A – Z

Organisatieadvies op maat

Zeer scherpe tarieven

Uw organisatie altijd up-to-date

De wereld van de technologie en innovatie staat nooit stil. Denk hierbij aan ontwikkelingen op het gebied van ICT, nieuwe producten en de stijgende vraag naar duurzame oplossingen. Ook voor uw organisatie is het belangrijk om te blijven innoveren. Innovatie zorgt immers voor vooruitgang, een groter concurrerend vermogen en betere resultaten. MDGZ helpt u om uw organisatie continu up-to-date te houden met de nieuwste trends, technologie en innovaties.

MDGZ werkt met de innovatiecirkel

Innovatie is een proces dat constant in beweging is. Om u in uw innovatieproces te ondersteunen, maakt MDGZ gebruik van de zogenaamde innovatiecirkel. Dat is een methodische en procesmatige ondersteuning voor vernieuwings- en veranderingsprocessen. Deze innovatiecirkel bestaat uit vier stappen: strategie, concept, ontwerp en realisatie.

  • Een goede innovatie begint natuurlijk met het ontwikkelen van de juiste strategie, daar helpt MDGZ u graag mee
  • Vervolgens wordt de strategie in de conceptfase door middel van analyse en creativiteit vertaald naar nieuwe en vernieuwende concepten voor uw organisatie.

  • In de ontwerpfase wordt het concept tot in detail uitgewerkt. Hierbij wordt er extra gelet op uitvoerbaarheid, functionaliteit, design en interactie met de gebruiker.
  • Het ontwerp wordt vervolgens gerealiseerd in de realisatiefase. Ook wordt u in deze fase door MDGZ ondersteund bij het implementeren van uw nieuwe innovatie.

Succesvolle innovatie leidt in veel gevallen tot een betere omzet en een effectievere werkwijze. Wilt u dit ook graag voor uw organisatie? Neem dan contact op met MDGZ en laat u ondersteunen op het gebied van technologie en innovatie!

Nieuwe technologie├źn

Door de steeds sneller ontwikkeling van nieuwe technologie├źn worden bedrijven gedwongen om te blijven innoveren, ze kunnen immers niet achterblijven op de concurrentie. Op ieder terrein is innovatie tegenwoordig aan de orde van de dag. Dit geldt natuurlijk voor de ICT, maar bijvoorbeeld ook voor onderwijs, gezondheidszorg en veiligheid.

MDGZ ziet dat steeds meer organisaties moeite krijgen om bij te blijven in deze steeds veranderende wereld. Toch is dat ontzettend belangrijk, innovaties op gebieden zoals slimme robottechnologie, Internet of Things, nano-technologie, smart cities, small en big data hebben namelijk een grote invloed op de manier waarop organisaties zich ontwikkelen. Wilt u niet achterblijven met uw organisatie? Laat u dan helpen door MDGZ.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

Wilt u uw organisatie een handje helpen op het gebied van innovatie en technologie? Dan bent u bij MDGZ aan het juiste adres! Bent u benieuwd naar onze tarieven? Of heeft u een andere vraag voor ons? Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. Wij zijn ook bereikbaar per mail via [email protected]. De experts van MDGZ helpen u graag om uw

Back To Top