skip to Main Content
Hoe Komt U In één Keer Van Uw Inboedel Af?

Hoe komt u in één keer van uw inboedel af?

Woning of kantoor snel en vakkundig ontruimen met professioneel bedrijf

Verhuurt u een woning of kantoorpand en is de huurder met de noorderzon vertrokken, of moet u de huurder uit uw pand zetten wegens wanbetaling? Dan kan het gebeuren dat hij of zij de inboedel van de woning of het kantoor niet meeneemt. U blijft er dan mee zitten. Dat is leuk als u die spullen allemaal kunt hergebruiken. Maar wat als u van die spullen af wilt? Wij vertellen u hoe u in één keer van uw inboedel afkomt met woningontruiming door professionals.

Huurder weg? Inboedel weg!

Het is natuurlijk heel vervelend als u met de spullen van een ander blijft zitten in het pand dat u verhuurt. Als de huurders vertrokken zijn, wilt u zo snel mogelijk weer nieuwe huurders kunnen toelaten in uw pand. Elke maand dat het niet verhuurd is, scheelt u inkomsten, nietwaar? Weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u gewoon geen tijd of zin in de boedelontruiming? Dan kunt u altijd de professionele hulp inschakelen van een ontruimingsbedrijf. Zij nemen u de volledige kantoor- of woningontruiming uit handen en zorgen ervoor dat het pand volgens uw wensen wordt ontruimd. Denk hierbij aan het bezemschoon opleveren van de woning of ontruimen volgens de specificaties van Vereniging van Eigenaren (VvE), of van de ondernemersvereniging in het bedrijfsverzamelgebouw waar uw kantoor zich bevindt. Behalve dat u zo snel mogelijk van de inboedel af bent, kunnen zij ook kleine reparaties en werkzaamheden verrichten. Bijvoorbeeld gaten vullen, bedrading wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen of de complete vloer verwijderen.

Waar gaat de inboedel naartoe?

Gaat de inboedel die u laat verwijderen naar een afvalverwerkingsbedrijf in de gemeente waar uw pand staat? Dat zou natuurlijk zonde zijn! Er zit altijd wel wat bruikbaars tussen. Een professioneel ontruimingsbedrijf zal, in overleg met u, de bruikbare goederen zoveel mogelijk verkopen. Spullen met waarde die u niet wilt houden, worden door hen dus gerecycled en dat wordt bij u op de factuur in mindering gebracht. Spullen die zij niet kunnen verkopen, schenken zij aan een kringloopwinkel waar ze connecties mee hebben. Wat er dan nog rest, voeren zijn inderdaad af naar de stort. Maar zo komt u dus zonder gedoe in één keer van uw inboedel af met woning ontruiming. Het is maar dat u het weet!

Heeft u ervaring met woning- of kantoorontruiming. Vertel ons uw verhaal en stuur het in via ons contactformulier. We zien uw bericht graag verschijnen.

Back To Top