skip to Main Content
Tips Bij Crowdfunding Voor Vastgoed

Tips bij crowdfunding voor vastgoed

Crowdfunding voor vastgoed: hoe werkt het?

Kent u de term crowdfunding? Voor de mensen onder ons die hier niet bekend mee zijn, crowdfunding betekent letterlijk dat u via het grote publiek financiƫle middelen ophaalt die nodig zijn voor een investering. Crowdfunding gebeurt online. Er bestaat een crowdfundingplatform waarop verschillende investeerders kleine bedragen kunnen investeren in uw onderneming. Crowdfunding voor vastgoed is hiermee te vergelijken. Dankzij crowdfunding voor vastgoed is het mogelijk om via verschillende investeerders genoeg kapitaal te genereren om vastgoed aan te schaffen. Nu u weet wat crowdfunding en crowdfunding voor vastgoed inhoudt, gaan we u meer vertellen over dit proces. Lees snel verder voor tips bij crowdfunding voor vastgoed.

Tip 1: Stel uw financieringsbehoefte vast

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Stel dan vast wat uw financieringsbehoefte is. Naar welke type pand bent u op zoek? Wat is de vraagprijs van het pand? Heeft u eigen inbreng? Door dit duidelijk te hebben, krijgt u een beter inzicht in uw opties.

Tip 2: Ga in gesprek

Heeft u een pand op het oog en weet u wat uw financieringsbehoefte is? Ga dan in gesprek met een professional over de verschillende vormen van vastgoedfinanciering. Een professional kan u helpen de juiste financieringsvorm te kiezen.

Tip 3: Benader het grote publiek

Nu is het tijd om het grote publiek te benaderen. Dit doet u aan de hand van een pitch. Hierbij vertelt u wat uw bedrijf doet en wat u met de financiering wilt. Wanneer uw pitch gepubliceerd is kan het grote publiek in uw casus investeren.

Tip 4: Vastgoed kopen

Zodra de publicatie volgeschreven is, kunt u de uitboeking regelen. Hierbij is het belangrijk dat u ook rekening houdt met overdrachten, contracten, notarissen en alles wat er nog meer bij komt kijken. U kunt uw gewenste pand eindelijk kopen!

Wilt u crowdfunding voor vastgoed toepassen? Dan kunt u het beste ervaren deskundigen uit de vastgoedsector inschakelen om u hierbij te helpen. Heeft u nog vragen hierover? Stel ze via dit contactformulier.

Back To Top