skip to Main Content
Vloer Slijpen, Schuren Of Polijsten?

Vloer slijpen, schuren of polijsten?

Wanneer laat u uw vloer slijpen, schuren of polijsten?

Travertin, marmer of kalksteen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van mogelijke natuurstenen vloeren. Heeft u ook een natuurstenen bedrijfsvloer? U zult vast de ervaring delen dat deze vloer na verloop van tijd verkleur. Door intensief gebruik wordt het natuursteen dof en kunnen er krasjes of andere beschadigingen op ontstaan. Herkent u dit ook? En weet u ook niet hoe u het natuursteen het beste kunt onderhouden? Wij leggen u in dit blog uit wanneer u uw vloer moet laten slijpen, schuren of polijsten voor het beste resultaat!

Wanneer natuursteen laten polijsten?

Een bedrijfsvloer wordt vaak intensief gebruikt. Het is daardoor ook heel normaal dat uw vloer na verloop van tijd dof wordt. Wilt u van deze doffe uitstraling af? Dan biedt polijsten de oplossing. Door uw natuurstenen vloer te polijsten haalt u de glans weer terug. Ook zullen kleine krassen na het polijsten niet meer zichtbaar zijn. Uw vloer komt er weer uit te zien als nieuw!

Natuursteen laten slijpen of schuren

Natuursteen slijpen is hetzelfde als natuursteen schuren. Het zijn andere benamingen voor hetzelfde construct. Vooral bij erge beschadigingen in natuurstenen vloeren is slijpen een goede keuze. Ook wanneer er grote hoogteverschillen zijn ontstaan kunt u het beste de vloer laten slijpen. Hierbij wordt er een laagje natuursteen weggeschuurd, waardoor uw vloer weer egaal wordt. Er ontstaat een geheel nieuw oppervlak, zonder beschadigingen. Hierdoor is uw bedrijfsvloer weer in perfecte staat.

De uitstraling van uw bedrijf verbeteren

Zowel uw vloer polijsten, als uw vloer slijpen levert een mooiere uitstraling op. Dit is natuurlijk wat u wilt als bedrijf. Wanneer uw vloer er mooi uitziet, oogt uw hele pand mooier. Dit verhoogt de tevredenheid van uzelf, uw personeel en natuurlijk uw klanten.

Wilt u meer advies over het onderhouden van uw bedrijfspand voor een professionele uitstraling? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier.

Back To Top